Történetünk 2006-ban kezdődött Szegeden

Cégünkről

Cégünk, a ”Szín-Fa-Lakk Kft.”, mely bútorgyártással és felületkezeléssel foglalkozik, 2006-ban alakult Szegeden. A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy minél magasabb minőségben, korszerű műszaki– és design megoldásokkal tudjuk kiszolgálni az általunk képviselt szegmenseket. 

Asztalosműhelyünk korszerű gépeinek és kollégáink folyamatos szakmai fejlődésének köszönhetően, minden, a mai modern kor elvárásai szerinti igényt kielégít. Egyszerű bútoroktól kezdve, az egyedi 3D-s mart és festett MDF felületű, akár fémmel kombinált egyedi bútorokon át, festett MDF bútorok, térelválasztók, irodabútorok, konyhabútorok, szoba, fürdőszoba és egyéb bútorok gyártásával foglalkozunk. Bemutatótermünkben megtekinthetik az általunk gyártott és tervezett egyedi bútorokat. 

Festőüzemünkben vállaljuk fa- és fémfelületek felületkezelését kül- és beltérre. Műhelyünkben a legkorszerűbb Metron típusú festő-szárító kabinok üzemelnek, melyek technológiájának köszönhetően magas minőségű, por- és szennyeződésmentes, egyenletes felületbevonatokat tudunk létrehozni. El tudunk készíteni bármilyen felületet, legyen szó pácolt, lakkozott, olajozott, metál, matt, magasfényű, antikolt, strukturált, vagy egyéb különleges felületről, mindezt bármilyen színben, akár egyedi színállítással is.